Βενετσιάνικο στυλ και χρώματα στην εσωτερική διακόσμηση!

Μία από τις τελευταίες τάσεις στον εσωτερικό σχεδιασμό είναι η επιστροφή της πιο “πλούσιας” διακόσμησης και του χρώματος: οι επιφάνειες γίνονται πλέον πλουσιότερες με μοτίβα και υφές, με διακοσμητικά εφέ εμπνευσμένα από τα σπίτια παλαιότερων εποχών, αλλά συμβαδίζοντας πάντα με τις σύγχρονες τεχνολογίες, τα σχήματα και τα χρώματα της εποχής.

Η Marazzi παρουσίασε δύο νέα προϊόντα για όσους αγαπούν το διακοσμητικό αποτέλεσμα των τσιμέντων, αλλά θέλουν να τολμήσουν με μοντέρνα χρώματα και εφέ εμπνευσμένα από το Venetian Seminato. Η συλλογή πλακιδίων τσιμέντου D_Segni διατίθεται σε δύο πολύ ελκυστικές εκδόσεις: την D_Segni Scaglie και την D_Segni Colore.

Οι δύο νέες συλλογές διατηρούν το παραδοσιακό τετράγωνο μέγεθος 20×20 cm, το αυστηρό ματ φινίρισμα και τον χειροποίητο χαρακτήρα της συλλογής D_Segni, αλλά την διαφοροποιούν με την ύπαρξη του Venetian Seminato και με την δημιουργία νέων χρωμάτων και μοτίβων αντίστοιχα.

Η μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών συνδυασμών επιτρέπει τη δημιουργία μοναδικών επιφανειών, ικανών να δώσουν χαρακτήρα σε οποιονδήποτε τύπο εσωτερικού χώρου. Είναι ιδανικά για χρήση σε κουζίνα, για να τονίσετε συγκεκριμένους τοίχους ή εσοχές μέσα στο σπίτι, για την κάλυψη δαπέδων ή ολόκληρων τοίχων, καθώς και για  διακόσμηση εμπορικών χώρων και ξενοδοχείων.

Η συλλογή  D_Segni Scaglie διαθέτει πλακίδια με γυαλιστερές ή ματ επιφάνειες και εφέ μαρμάρου σε πολλά διαφορετικά χρώματα. (Λευκό, Γκρι, Ανθρακί, Μαύρο, Κίτρινο και Μπλε).

Η συλλογή  D_Segni Colore αποτελείται από τρία μοντέρνα πιο θαμπά χρώματα – Indigo, Mustard και Tangerine – συνδυασμένα με κλασικά, γεωμετρικά ή λουλουδένια μοτίβα.

Αν θέλετε να ακολουθήσετε τις νέες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση, ανακαλύψτε την μεγάλη μας συλλογή από πλακάκια https://bit.ly/3cEXv14.

Πηγή: https://bit.ly/3mHWWH8